Spejdernes lejr 2012

Første lejrhilsen

Efter lidt lang ventetid på banegården nåede vi endelig frem til lejren kl. 16.50. Vi blev modtaget af Mads, som var sendt ud for at vise os vejen frem til vores lejr. En gåtur med kæmpe rygsække og kufferter som krævede noget af en mikrospejder at bære de ca. 750 meter ind til vores lejr. Men ved fælles hjælp nåede alle frem og vi tabte kun en gummistøvle! (som vi heldigvis fandt igen)

Som altid er der vild panik og lidt rodløshed lige når vi står på en grøn mark og ikke kan se, hvordan lejren skal indrettes. Men lidt efter lidt skød de gule telte op og mikroernes hvide tepee og så faldt der igen lidt ro over tropperne. Men aftensmaden som heldigvis viste sig at være en sandwich blev dog først indtaget omkring kl. 20.30. Det var godt med noget i maven. Spejderne fik lidt fritid og lærte hurtigt nærområdet at kende med hensyn til toiletter og vand og Spejdersport!

Det blev en sen aften for alle, jeg tror de sidste kom i poserne omkring kl. 3.00 (det var nu kun seniorerne), meeen 7 juniorer havde alligevel sneget sig ud på en aftentur i mørket, kl. 23.30 var der dog styr på alle igen.

Allerede i dag skal mikroerne på tur til Struer til noget sjov i vandkanten, så de er væk fra lejren hele dagen.

Vores allerstørste udfordring p.t. er mangel på vores rafter, det betyder at dagens aktivitet for juniorer og tropsspejdere bliver udskudt og det er ikke smart (skumle, skumle, skumle). Vi arbejder stadig heftigt på sagen.

Til sidst: Alle er glade, tørre og mætte!

Check også vores ugeprogram som findes som udleverede sedler her på siden.

Ellen

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar