SMG i Kolding

Lørdag d. 6. marts, var vi 10 minier og 2 ledere der drog mod Kolding. Dels skulle vi høre de 10 udvalgte melodier til SpejderMelodiGrandprix og dels skulle vi være med til at bestemme, hvilken sang vi godt kunne tænke os, skulle være årets Blå Sommer Sang.
Vi kørte i bus med nogle af juniorerne og spejderne fra Dagnæs Tyrsted. Efter en mindre omvej igennem Kolding bymidte, lykkedes det vores chauffør at finde frem til “godset” i Kolding.
Vi var tidligt fremme, så vi fik alle mulighed for at stå helt oppe foran scenen… Det var vi rigtig glade for 🙂
De 10 sange blev spillet og der var lidt for enhver smag og deltagerne var i alderen 10 – 22 år. (Det kunne have været os, der stod der). Da alle sange var spillet, var det tid at afgive vores stemmer. Vi skulle stemme på de tre vi bedst kunne lide og der var vist stor forskel på, hvilke sange der fik stemmer fra minierne.
Undervejs i konkurrencen var der lidt underholdning af en af testpersonerne fra det kommende Blå Sommer. Her skulle Linda dyste i en quiz med to spejdere og der var blandt vores egne spejdere, enighed om, at Linda bestemt ikke fik en fair behandling.
Frederikke var også på scenen, hun lavede skuespil alla “hatten rundt”. (Mest af alt, blev de fire spejdere vist bare “jagtet” rundt på scenen af en tyr og en løve, men sjovt så det ud)
Turen hjem , var lidt hurtigere end beregnet, men heldigvis havde vores forældre savnet os så meget, at nogle af dem, var en halv time for tidligt på den..
Der blev taget nogle billeder af minierne og af de optrædende, de vil snart figurere her på vores hjemmeside.
Søndag d. 7/3 blev den endelige finale afholdt i Farum og her blev vinderne kåret, (dem havde vi været med til at bestemme). Plads nr 1. gik til sang nr. 5 3T-Tines Tønder Tøser med “Tudekiks”. Plads nr. 2. gik til sang nr.1 De blå maripytter med “sommerlejrsang og plads nr. 3 gik til sang nr. 10 N.I.C. med “Skrålesang”.
I kan læse meget mere om deltagerne og høre at sangene på www.blaasommer.dk og gå ind under SMG. Tak for en rigtig hyggelig formiddag.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar