Slut med julemad

Efter en lang juleferie fra spejderne er vi nu igang igen med et helt nyt år, og kan se tilbage på et godt brugt år med masser af aktiviteter.

Vores sommerlejr foregik i kano på Skjern Å, hvor vi skulle fra Rørbæk Sø til Skjern på 4 dage. Det blev en rigtigt lækker tur. En del af møderne i efteråret brugte vi på at lave menneskefodboldbane i rafter – ja, det er jo altså faktisk en bordfodboldbane, bare med mennesker bundet på stængerne i stedet for figurer. Det fik vi meget sjov ud af, hvilket vi bestemt også fik af at lave svævebane ved skrænten i skoven.

Ja, vi har også lavet konkurrencer i at bygge med rafter. Blandt andet skulle vi på et møde i december have en mand fra gulv til loft – både bygge og pille det hele ned. Og det er jo værd at huske, at vi har 6+ meter til loftet i Wigwam. Appelsinkanonen har vi vist også leget en del med i efteråret…

Vi tog lige en kollektivuge mere i november, da den i juni gik så godt. Så kunne vi nemlig også komme i gang med at planlægge den næste store begivenhed her i 2014, nemlig afholdelsen af fastelavnsturen i februar. Temaet bliver Alice i Eventyrland, men shyyhhh! Det må I ikke sige til nogen endnu. Så bliver dronningen vred!

Nu skal vi for alvor have gjort forberedelserne til fastelavnsturen færdige – og have det gennemført. Det glæder vi os vildt meget til.

Vi ses snart!