Så starter vi!

Fra maj måned vil Erik Menved Spejderne tilbyde naturoplevelser og spejderaktiviteter for de yngste børn – dem der endnu ikke er begyndt i børnehaveklasse.

Vores nye aldersgruppe kommer til at hedde “Mikrober”. Denne aldersgruppe er anderledes end vore spejderaktiviteter for børn i skolealderen, da den ikke alene henvender sig til børnene, men også til deres forældre som skal tage aktivt del i møderne.

“Mikrobernes møder er ikke en pasningsordning, hvor børnene kan afleveres i et par timer, men et tilbud til forældre om, at de hver anden uge kan mødes med andre forældre, hvor både de og deres børn kan lave aktiviteter, som hører til blandt vores normale spejderarbejde”, fortæller Jan H. Andersen, der er spejderleder hos Erik Menved Spejderne.

“Det er første gang vi forsøger at lave spejderarbejde for de yngste børn”, udtaler Ellen Bernth, der er gruppeleder hos Erik Menved Spejderne. “Vi har derfor trukket meget på erfaringer fra andre grupper i landet der har etableret tilsvarende aktiviteter, så vi glæder os rigtigt meget til at se en masse forældre og børn på det første mikrobemøde”.

Møderne vil ligge hver anden søndag kl. 9.30 til 11.30. Søskende i alle aldre er naturligvis velkomne på møderne, men aktiviteterne er tilrettelagt efter børn i førskole-alderen.

Mikrobernes første møde afholdes søndag den 2. maj 2004 kl. 9.30 til 11.30 på Erik Menved Spejdernes store naturgrund på Silkeborgvej 37.

Deltagelse i dette første møde er gratis, men tilmelding skal ske til Jan H. Andersen på 7022 4646 eller via tilmeldingsformularen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar