Så kom regnen

Vågnede til en grå og våd morgen og der er ikke megen lysning at skimte. Men med regntøj og gummistøvler (nogle endda lidt for små!), så blev morgenmaden serveret stående under pressenninger, der i hast blev sat op for at skabe lidt ly for regnen.

Humøret er stadig højt og alle har det godt.

Ledernes frustrationer over aflyste og ændrede aktiviteter mærker børnene heldigvis ikke noget til (tror vi i hvert fald selv). Men det er desværre, hvad vi har oplevet flere gange allerede nu. Bl.a. gik juniorerne en pæn tur på 5-7 kilometer kun for at opleve, at aktiviteten blev aflyst, så de kunne traske hjem igen.

I går stod menuen på kødløs-dags kartoffelsuppe med brød og bananasplit. Alle lederne var inviteret til Godthåbrevyen til et godt grin i et par timer fra kl. 21.00 og skotterne havde lovet at være babysitters sammen med vores store spejdere. De benyttede lejligheden til at introducere spejderne til nogle skotske specialiteter – kiks og snacks og nbru (en særlig skotsk drik, som er utrolig sød) og en gang sækkepibemusik. De yngste var helt sikre på, at de havde fået øl!!! (hvilket selvfølgelig ikke var tilfældet). Men da lederne kom tilbage til lejren herskede fred og ro. De mindste sov trygt og de store hyggede sig med skotterne og der var lavet kaffe!

Jan skulle nu have lagt nogle billedserier ind, som I kan kigge på.

Alle har det godt, der er nogle der glæder sig til at vise far og mor rundt i lejren i morgen. Så vel mødt!

Ellen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar