Referat – Ledermøde – 2005-03-17

Vi havde besøg af Rikke og lille Jens – men ellers var fremmødet ikke overvældende, dog var alle grene repræsenteret. Mødet har stået i kalenderen på hjemmesiden i et halvt års tid.

1. evaluering af fastelavnstur – herunder snak om næste år

Enighed om, at det var en god tur om end det var hårdt arbejde fredag aften (men vi kan jo også bare lade være med at lade os rive med af kreativiteten)
Det var godt at storspejderne fik ansvar for opgaver, der skulle løses og hyttens indretning var helt ideel til vores brug.
Minierne havde syntes, at det var en god tur. Vi skal bare huske at være mere opmærksomme på også at gøre noget ud af, de ting spejderne har medbragt som ”adgangstegn” til turen.
Det var helt perfekt, at få børnene leveret af en bus, så vi ikke har forældre rendende hele formiddagen!
Slikcheckningen tager tid og er en flaskehals, måske var det en ide at lade de store spejdere komme igennem først.

Vi besluttede at benytte vores egen hytte til næste år – men det skal ikke være en fast tradition.
For at finde næste års team er der aftalt lederbowl og spisning mandag den 13. juni kl. 18.00 – Ellen bestiller.

2. Kurser – skal vi snart se at få os tilmeldt et kursus

Desværre er jeg nødt til at skrive, at vi afventer efterårets komme – der er for meget andet lige nu. Men det er min oprigtige mening at vi alle skal af sted på kursus indenfor ret kort tid. Det er sundt med en saltvandsindsprøjtning af og til

3. Sommerlejre – er de ved at være på plads?

Minierne går efter sommerlejr i uge 25 på Assenbækmølle – fra onsdag til søndag
Juniorerne tager sydover Hærvejen på cykel også i uge 25 fra søndag til lørdag
Mikroerne vil helst på centerlejr et eller andet sted gerne fra lørdag til tirsdag – men de har ikke fundet centeret endnu.
Spejderne tager også af sted i uge 25 og er ved at undersøge noget med en hestevognstur eller en sejltur med ”Grønne Erna”

4. Spejderlejr for alle

Vi afholder spejderlejr for alle i uge 31 fra mandag til onsdag. Temaet kunne være cirkus, som Linda har noget materiale til. Linda laver derfor et oplæg til næste ledermøde og på det tidspunkt ved vi også, hvem der har mulighed for at deltage.

5. Wigwam

Vi er egentlig ikke stemt for at afholde en midtvejsfest – vi vil hellere have en ordentlig indvielse. Vi talte noget om computere og printere, som Peter havde mulighed for at skaffe. Det tilbud vil vi gerne tage imod. I den forbindelse kom vi ind på tyverialarm. Der var enighed om, at det var vigtigt at skræmme vandaler væk, Computere og lignende kunne låses inde.

Lederne ønsker udearealerne ordnet i forbindelse med færdiggørelsen af hytten, ellers er der fare for, at det ikke bliver gjort. Specielt dalen skulle meget gerne være i orden med bålplads og lign. Inden spejderlejr for alle i uge 31.

6. Eventuelt

Som vi før har talt om, vil vi i år forsøge at omlægge oprykningen til et aftenarrangement. Vi vil gerne bibeholde spisningen med forældrene, men efter ceremonien på Holger Danskes høj skal børnene med forældrene hjem. Vi fastsatte dagen den 9.9. til dette arrangement.

Event making – Ellen har et oplæg, det er nærmest lige til at gå til, men det kræver en del forberedelse og sikkerhed for at alt klapper og er i orden – også forsikringsmæssigt. Vi arbejder videre med ideen og nedsætter  et udvalg til det.

Jan har bedt Lisbeth Wohlert om at komme med endnu et forslag til nyt logo.

Den tidligere aftalte konkurrence om navnet til vores nye hytte blev taget op igen, det blev besluttet at dette skal tages med som et punkt på dagsordenen til det kommende ledermøde, som er den 28. april kl. 20.00, hvor der også vil være kalenderleg. Så husk kalender.

PS. Telt WigWam vil blive afhentet den 13. april 2005

Dette var ordene

Ellen
20-03-2005

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar