Referat – Ledermøde – 2001-06-12

Afbud: Linda, Janni, Vivi

Bordet rundt

Juniorgrenen
Juniorgrenen har stadig 15 aktive juniorer. Fremmødet er OK for tiden. Vi
har netop været på telttur til Slusen, hvor vi dog desværre kun havde 4
unger med.
Vi skal have 9 børn med til Tydal samt Kasper og Jan.
Der har netop været afholdt forældreaften, hvor forældre (mødre) til 7 børn
var mødt frem. Det var et rimeligt tilfredsstillende fremmøde, og
forhåbentlig med godt udbytte.
Vi har fastlagt målsætninger for juniorarbejdet i den kommende tid, og
udarbejder nyt program for efterårsperioden i løbet af sommerferien.

Tropsleder Vi hoppede lidt frem og tilbage, men konklusionen blev, at Ellen spørger Peter Sørensen og evt. Pernille. Ellers står Janus og Henrik, Kasper og (Ellen) til rådighed.

Ellen vil kontakte Korpset for at få arrangeret en ”Blå Patrulje aften”.

Sommerlejr

Mikro: 16 (4), Mini 8 (2), Junior 9 (2), Spejder 11 (2), Senior 2 (?) (Tallene i () er antal ledere. I alt  46 deltagende børn og 10 ledere.

Det kan være et  problem med hjemturen, hvis nogen skal køre med andres børn, der ikke selv har pas. Evt. aftale ”kolonnekørsel”. Ellen afleverer fællespasansøgningen på onsdag. 

Jan sørger for tilmelding til hiken for junior, spejder og senior
Rikke/Linda sørger for tilmeldingen for minier.

Gitte og Lone havde lavet et forslag til madplan som godkendtes og nu skal normeres efter antal hoveder (Lone og Gitte tager sig af dette).

Fælles materiel er bl.a. stabsteltet, sorte sække og høstbindegarn, Spejderne sørger for disse ting. Janus checker hos Salling.

Gruppen indkøber lejrmærker til alle deltagere (Niels sørger for dette på lejren). Niels har i øvrigt indvilliget i at være bankbestyrer.

Det blev aftalt, at gruppen giver is på hiken og/eller i svømmehallen el. lign. Mikroerne finder jo nok et passende tidspunkt.

Trailere til materiel. Niels spørger Chris S. far, Gitte spørger Flemming (OK) Lone spørger Erik om de vil komme med en trailer til afhentning af materiel fra lejren.

Oprykning

Tilmeldingen blev godkendt med et par smårettelser. Styrelsen skal sørge for udsendelse i den sidste uge af juli. Seniorerne tager sig af platformen til svævebanen. Jesper bedes sørge for svævebaneopsætningen og indkøb af fakler, samt for teltrejsning i Tudsdam (SEMT).
Juniorerne står for forhindringsbanen

Torp

Der mangler stadig et komfur og et køleskab, men Niels forventede disse ting installeret inden længe.

Eventuelt

Det blev aftalt, at man på lejren indskærper børnene at holde sig fra andre grenes madbål. Det skal generelt accepteres at man kan bede om ”privatliv” i de enkelte grene.

Endelig lykkedes det at gennemføre kort og kompas og jeg tror, at der var et par stykker der fik lært lidt og andre genopfrisket noget. Det var hyggeligt.

18-06-01
Ellen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar