Referat – Ledermøde – 2001-05-07

1. Bordet rundt

Mini: Der er 10 børn – 4 ledere (to fraværende pga. eksamen). 1 patrulje deltog i mini divi. og fik 2. pladsen for lejrpladsen – at der også skete en meget uheldig tildeling og ikke mindst fratagning af en præmie skal blot nævnes her. 1 patrulje deltog på MUS-løb og det gik fint. Ca. 6 børn deltager på sommerlejr (Rikke og Janni tager med). Arbejder p.t. med sav-bevis og har arbejdet med lejr og patruljearb. Minierne holder en forældreaften ang. sommerlejren.

Junior:Vi har i øjeblikket 15 aktive juniorer, og oplever et rimeligt fremmøde til
møderne. Der mangler normalt ikke mere end 1-2 stykker. Vi har været på
divisionsturnering hvor 11 juniorer deltog samt på MUS-løb hvor vi havde 13
med.
Vi kæmper lidt med disciplinen på møderne, hvor der går for meget tid med pjat. Dette har vi diskuteret med ungerne nogle gange og håber, at de ændrer sig igen. Vi er også nødt til at arbejde mere med patruljesamarbejde, da især juniorturneringen bød på en del vanskeligheder mellem pigerne, der ikke rigtigt kunne finde ud af det i deres patrulje. Vi havde som forsøg lavet en drenge og en pige patrulje, da ungerne tit har ønsket dette.
Vi skal på telttur til Slusen i Juelsminde den 1.-3. juni (pinsen), hvor vi kører med bus derned.
På juniorturneringen fik vi langt om længe de par stykker af ungerne med, som vi ikke rigtigt endnu har set på nogle af vores ture. Så nu er de nok kureret. 

GL: Sct. Georgsdag var et udmærket arrangement. Måske kunne vi godt højtideliggøre den lidt mere end tilfældet var, fx aflægge spejderløfte og høre Sct. Georgsbudskabet før vi spiser. Næste gang står spejderne for arrangementet.

2. Sommerlejr

•  godkendelse af tilmelding – Tilmeldingen blev godkendt med visse små ændringer
•  fælles pas (jeg har undersøgt mulighederne)
•  hvilke ledere deltager:
Mikro: Gitte, Trine, Lone og Anita (Gitte tager på ferie fredag)
Mini: Rikke og Janni
Junior: Jan og Kasper
Spejder: Janus og Niels (Henrik?)
Senior: Jonas og Pernille og ???

Det blev aftalt, at hver gren laver sit eget madbål på lejren. Men at der vil være fælles madplan/indkøb. Madudvalg: Gitte, Lone og Janus

Teltene blev fordelt, Jan laver en ny plan over fordelingen. Det blev aftalt, at vi fra nu af kun vil købet Kit Kat patruljetelte. Der indkøbes et nyt Kit Kat telt og et stort hvidt telt til mikroerne i 20% indkøbet.

Gitte sørger for et Lejrskind til sommerlejren
Der skal indkøbes en pælespade og nogle blokke til spejderne.
Jan undersøger muligheden for at få fat i to nye kærrer a la dem de har i Barrit

3. Oprykningstur – fordeling af baser m.v. – se tilsendte referat fra Oprykningsudvalget.

Junior – Bold lørdag aften
Mikro – Søndagens 5-kamp
Mini – 1.hjælp
Senior – Svingbro
Spejdere – Elevator

Prisen blev aftalt til 125 kr. Ellen laver tilmelding

Forældrene skal være væk, når vi kommer tilbage fra Slangebjerget for at tage bussen til Tudsdam.

3.a Spejdernavne.

Mikroerne vil gerne indføre spejdernavne. Gitte har fundet frem til en navnebank og vil gerne have evt. navne, som lederne måtte have haft tidligere markeret. Spejdernavnene skal genbruges og banken løbende opdateres. I den forbindelse vil mikroerne indføre et indmeldelsesgebyr på 50 kr. til dækning af tørklæde og Hej Mikro – (Det er OK med styrelsen.).

3.b. Torp

Det blev aftalt at vi laver en ledertur til Torp den 11 maj fra kl. 10 dog uden overnatning. Køkkenet skal nedbrydes på komfursiden og sovesal m.m. skal rengøres. Der var enighed om, at også EMT skal betale for strømforbrug på ture.

4. Eventuelt

• Good Turn mærker
Vi har tjent 4.200 på mærkerne og fået 2.000 i præmie for næstbedste salg. Lone vil gerne stå for salget igen næste gang.
• Rød Tråd – Jan efterlyste en opfølgning på vores Rød Tråd tur, vi nåede frem til datoen 16.-17. november 2001 – hvor vi starter med julefrokost fredag aften.

5. Kort og kompas

Tag tøj med/på til udendørs aktivitet. Endnu engang måtte vi se dette indslag udskudt til næste gang – ærgerligt nok!

30.05.01
Ellen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar