Påskeovernatning for Klan Mik Mak

Vi har siden midten af marts haft mulighed for at afholde fysiske møder igen hos Erik Menved Spejderne. Det er vi rigtig glade for og det kan bestemt også ses på fremmødet på vores ugentlige spejdermøder. 

Vi har i det seneste år ikke haft så mange ture med overnatninger og vi har savnet det. Derfor var der også fuld opbakning for at rykke vores møde i påskeferien til om onsdagen og tage en overnatning i gruppens shelter og telte. 

Temaet var selvfølgelig påske og vi gav den gas i forhold til planlægningen af turen. Vi skulle puste æg for efterfølgende at dekorere dem med naturlige materialer, vi skulle på påskeægsjagt, lave påskeæg fra bunden, lave mad over bål og når mørket var faldet på skulle vi have udendørs bio, hvor vi skulle ha´ set “Blinkende Lygter”. 

Vi mødtes hen på eftermiddagen, hvor de sidste havde fået fri for arbejde og de første som var mødt op havde tændt op i pizzaovnen for at bage et par eftermiddagsboller. Efter de var indtaget tog en lille gruppe over for at købe ind til aftensmaden, mens vi andre fik tændt op i bålet. 

Da indkøbs-holdet kom tilbage, var det tid til første aktivitet som var påskeægsjagt og det var vældigt sjovt at se en stor flok seniorspejdere fare rundt i skoven og rundt om hytten for at finde påskeæggene. Efter grundig søgen, fandt vi dem ligge i shelteren. 

Efterfølgende var det blevet tid til at klargøre aftensmaden og selvfølgelig indtage den. Det var så lækkert med grill mad over bål og efter oprydningen af aftensmaden faldt vi alle lidt i staver rundt om bålet og snakken gik på alt mellem himmel og hav. Før vi så os om var klokken langt ud på natten og vi havde ikke nået vores aktiviteter, men det var også fuldstændig ligegyldigt. 

Det vigtigste var at vi kunne være fysisk tilstede blandt hinanden, hygge os sammen og mærke lidt af fællesskabsfølelsen igen. 

Vi er rigtig glade for at vi er tilbage til vores fysiske møder og har også fået opdateret vores program indtil sommer. 

So long
Klan Mik Mak 🙂