Nyt fra troppen

Hos troppen har vi været på lagkage løb i området omkring Dagnæs og Bankager.  For at få ingredienser skulle hver patrulje gennem en række poster, Såsom at bygge en kugle bane, skrive mose og malede et patrulje medlem i ansigtet. Da vi kom til at kreere kagerne, blev der spildt en masse fløde og andre ingredienser. Lagkagerne blev, som altid, et mesterværk.

Derudover planlage patruljerne hver deres spejdermøde. Den ene patrulje tog ned på Brætspilscaféen og spillede brætspil. Den anden patrulje bagte en kage, som skulle ligne knob tavlen, som vi har til at hænge i wigwam. Kagen blev lyserød og hvid, i stedet for mørkeblå og hvid.

Troppen har selfølgelig også lavet andet en kage og brætspil. Vi lavede A-bukke som vi skulle bruge som stige, kamp karet og til at en person skulle stå på den og de andre så skulle få den til at flyttes sig fremad, i et kapløb mod den anden patrulje.

Troppen kunne selvfølgelig ikke klare sig uden at lave lidt mere mad. Vi  lavede nemlig burgere med kylling, syltede rødløg og agurker og hjemmelavet boller. Det går som regel bedre med at lave mad end når der laves kage. Burgerne blev rigtig gode.

Som sagt laver troppen meget mad og kage. Denne gang lavede vi pandekager over finsk komfur. Det kunne være svært at bage dem godt, fordi at det var svært at kontrollere temperaturen. Så resten af pandekage dejen blev bagt på en pande i køkkenet.

Lederene havde planlagt et løb hvor vi skulle løbe rundt på området omkring wigwam. Posterne indholdet bla. Kims leg, drik 1L vand af en selvfoldet papirkop eller at binde et råbåndsknob uden hænderne.  Det er altid sjovt med samarbejds opgaver.