Nyt fra minispejdere

Vores efterår i Coronatiden bød på forholdsvis normale møder, dog med den restriktion, at kun ledere havde adgang til Wigwam for at hente materialer. Al anden aktivitet foregik udendørs. Vi var heldige at kunne låne et brugt militærtelt, så der var lidt læ på den vindomsuste spejdergrund. Så vi fortsatte vores aktiviteter med mange bålmøder. Vi forsynede spejdergruppen med en ordentlig spandfuld stearinbomber fremstillet af gamle aviser, lidt snor og en god del smeltede stearinstumper. Mange fik også lavet en personlig stearinbombe, en flad en som passer i uniformslommen lige klar til brug. Man er vel beredt 😊.

Lige inden jul fik vi testet æbleskiver op imod vores hjemmelavede afrikanske friturestegte lækkerier lavet på trangia.

I efteråret og vintermånederne i den her lidt specielle tid, er vi gået all in på mærker til uniformen:

Der er en del, der nu har afsluttet deres 12×5 km mærke. Andre fortsætter ufortrødent måned efter måned. Vi har taget et juletursmærke på vores endagstur i november. Vi har jo desværre ikke haft lov til at tage på overnatningsture i efteråret ☹. En del har gjort sig fortjent til nissehuemærket og har gået med nissehue hver dag hele dagen fra 1.12-25.12.

Der er faktisk også en del der har taget 12xtelt mærket. De har nemlig sovet i telt mindst en gang om måneden i et helt år. Stærkt gået!
Nogen er netop nu gået i gang med at tage 12xshelter også kaldet Shelty mærket. Det mærke kræver, at man overnatter en gang om måneden i en shelter som ikke må være brugt før, det kræver også forældredeltagelse.

Efter nytår måtte vi gå over til online møder og her blev der dystet på ugeopgaver og ugentlige Kahoots med en masse forskellige spørgsmål, men vi har trods udfordringerne oplevet fin tilslutning. Opgaver som hemmelig skrift, morse, isskulpturer og stormesteropgaver som at få sin bamse op på det højeste sted osv.

Alt dette udløste et Coronamærke

Endelig var der jo også lige skumfidusmærket også kaldet S’mores, som blev afsluttet, da vi endelig fik lov til  mødes igen i starten af marts, og nu har alle minier fået et mini-sysæt og skal selv sy mindst et mærke og en knap på deres uniform for at opnå symærket, så de selv kan klare den opgave fremover 😉

Vi laver en ny halvårsplan som kommer til at ligge på vores FB-side, men som altid forbeholder vi os ret til at lave ændringer spontant.

Vi mødes i Wigwam, vi glæder os!