Nyt fra minigrenen maj 2003

Hej til alle ved minierne.
Skynd jer ind på vores hjemmeside: www.erikmenved.dk. Der er nemlig lige kommet en masse billeder fra den sidste dag i Wigwam og fra vores tur ud til Bjerrehytten.
Mærkeligt nok, er der rigtig mange billeder af specielt Jesper, Emma og Line, men kig selv.
I ledergruppen er vi i fuld gang med at planlægge jeres sommerlejr. Vi bliver 16 der skal af sted i uge 26 og vi glæder os helt vildt. I weekenden (imens I er på Mus-løb) tager vi til Forlev og finder en masse spændende aktiviteter til sommerlejren.
De kommende møder arbejder vi videre med “klar dig selv”, nu skal vi i gang med cyklerne. D. 8.maj tager vi på cykeltur, så da er det vigtigt at I husker at få cyklen med til spejdermødet.
Vi skal også til at binde nogle besnøringer, så I kan nå at blive rigtig gode inden turneringen mod alle de andre minier.
Vi har nu været på vores nye grund i ca. 1 måned og vi er rigtig glade for, at være flyttet. I må meget gerne tage jeres forældre med ned i skoven, bag grunden, hvis I ikke lige kan få tiden til at gå i en weekend. De vil garanteret også synes, at det er alle tiders sted vi har fået.

Vi glæder os til endnu en måned sammen med en masse dejlige minispejdere.

Kæmpeknus fra jeres yndlingsledere.
Rikke, Linda, Kasper og Janni

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar