Nyt fra minigrenen januar 2004

Efteråret og julen har budt på mange forskellige aktiviteter for os i minigrenen.
Det første møde i november var på Midtbyskolen, hvor vi lavede godter til juleturen – hvilket startede optakten til jul og juletur i vores gren. I midten af november var vi så på juletur i Torp, og det var alle tiders. Vi lavede julekort, malede julelys og spillede julebanko. Det var årets store MGP-weekend, og da det var lidt et stort offer for nogle af spejderne at give afkald på det – overraskede lederne med MGP på mini-storskærm lørdag aften, med alt hvad der hørte sig til af godter og chips. I december fik vi lært noget om kompas og verdenshjørner – men der var selvfølgelig også tid til juledekorationer og juleafslutning med risengrød og pakkeleg.
Opgaver med kompasset i december var en lille optakt til vinterens store emne, som vi så småt er kommet i gang med. Det hedder “Vi og verden” og handler, som det fremgår af titlen, om verden uden for landets grænser. Vi rejser ved hvert møde til forskellige lande på alle i kontinenter og lærer om flag, folkefærd, dyr og alt muligt andet der kendetegner de enkelte lande. Når emnet er færdigt vil spejderne få et mærke de kan sy på deres uniform, som indikerer at de har kendskab til andre lande over hele kloden.
I øvrigt kan vi fortælle at spejderne nu har fået deres knivbevis med hjem, så nu må de gerne gå med deres egne dolke, og bruge dem uden permanent voksenopsyn.

Vi er nu ca. 25 spejdere og 5 ledere her hos minierne og vi hygger os rigtig meget, men vi glæder os til at vejret igen bliver til at vi kan være udenfor – da der kan være lidt trængt i pavillionen.

Vi holder ferie d. 12 februar i skolernes vinterferie og der er fastelavnstur for hele gruppen d. 27-29 februar.

Knus fra alle minilederne
Janni, Kasper, Linda, Rikke og Kathrine

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar