Nyt fra mikrogrenen, september 2004

Ja så er vi kommet godt i gang med spejderåret og mikrogrenen er da også vokset igen efter oprykningen – ikke mindst er vi glade for at der er startet en flok piger, fordi drengene har været i flertal et godt stykke tid. Der er dog stadig plads til flere i patruljerne, så I må rigtig gerne tage en ven eller veninde med til et møde.

Vi har været i gang med at tage mikrosnit og selvom en enkelt skar sig lidt i fingeren fik alle mærket – Husk nu at vise at I kan huske reglerne !!!

På et andet møde var vi på løb i 100 meter skoven sammen med Peter Plys, Æslet, Tigerdyr og Grisling og vi har været ude at samle ting fra skoven som skal bruges til noget hemmeligt ???

På møderne har vi desuden arbejdet meget med patruljer og god opførsel. Det handler bl.a. om at være god til at høre efter, at være stille når vi giver en besked og være gode til at samarbejde og tage sig af hinanden i patruljerne. I den forbindelse har vi en lille patrulje-konkurrence kørende hvor vandre-præmien er en hale til patrulje-standeren som vi uddeler på et særligt 100 meter møde. I skrivende stund er det Ulvene der fører konkurrencen, så må vi se om de kan holde føringen når overdommer Peter Plys skal uddele halen.

Hilsen de sejeste mikroledere

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar