Nyt fra mikroerne


Det går godt hos mikroerne. Vi var ikke mange efter oprykning, men er nu oppe på 16 mikroer. De er rigtigt søde og er gode til at komme, når der bliver fløjtet til patrulje. For der er nemlig kamp om, hvem der skal have løven Niki til at hænge på sin stander til næste møde, hvor den måske ellers skifter stander. Vi har nu 3 patruljer: Ulvene, Søløverne og Muldvarperne med 5 i hver patrulje.

Vi har den sidste tid blandt andet arbejdet med at få kendskab til at snitte. Hvordan man gør, hvad man må og ikke må, hvordan man afleverer en dolk osv. Vi skal arbejde videre med at tage knivbeviset i 2018.

Lagkageløb er altid et hit. De løser en opgave på en post og får udleveret en ting til en lagkage ved hver post. Til sidst laver de lagkage af de indsamlede ingredienser, og den bliver flitigt spist fra fadet med en gaffel af hver.

Vi har haft besøg af Anne Marie fra minigrenen sammen med hendes medstuderende, som gerne ville afholde vores mikromøde. Her var mikroerne på løb, hvor de skulle løse opgaver som at binde knob og gå med vand i en kop på en snor gennem forhindringer, hvor det handlede om, hvem der havde mest i koppen til sidst. Der var også en følekimsleg og de skulle gå på mælkekasser, hvor kasserne skulle flyttes, når mikroerne stod på dem.

Mikroerne har også været på halloweentur en mørk aften med naturvejleder Thorke. Det var lidt af en uhyggelig tur, hvor mange lyde kom fra Ulvedalen ved hytten. Men de klarede det godt, og vi havde heldigvis mange lederhænder, der kunne holdes i.

På et møde i oktober lavede vi græskarlygter. Vi nåede desværre ikke at få dem med hjem, for de var helt smadrede næste gang vi kom i hytten.

Vi har også været i svømmehallen og svømme med bluser på. Det er ikke helt så let for mikroerne, men så ved de hvordan det føles, hvis de skulle falde i vandet med tøj på.

Der er også blevet lavet mad over bål. Her blev der skrællet kartofler, skåret pølser og gulerødder i lange baner, som endte i foliebakker over bål.

Julehygge er en fast tradition hos os. Vi har bankospil og æbleskiver, kakao og pebernødder, hvor vi også leger mus. Det er ikke alle, der kan nære sig fra at fortælle, hvor musen er.

Vi holder møder hver tirsdag fra kl 18-19.30 i Wigwam. Vi tager børn ind, når de går i 0. klasse til og med 1. klasse.

Mikroleder hilsen
Oliver, Jonas, Helle, Jeanette, Sofia, Emil og Anita