Nyt fra Klanen

Seniorernes vinter er gået med lidt forskellige aktiviteter. Vi har bl.a. snakket om SL2022, hvor vi har skulle ha fundet frem til om vi skulle bygge noget denne gang eller om vi skulle tage til takke med at sove i telt. Efter lidt snak frem og tilbage blev vi dog enige om at bygge en ´lille´ bygning som vi kan sove i. Vi kan hermed konstatere at vi ikke er blevet helt dovne endnu og ser stadig frem til at lave lidt pioneringsarbejde.

Vi har også besøgt vores lille yndlings café – Brætspilscaféen. Her har vi været et par gange og det er altid sjovt at se hvilke spil Kim og Lena har fundet frem til os.

Vi har også kokkereret på trangia, hvor vi har lavet aftensmad sammen og afholdt Den store bagedyst, her fik vi prøvet vores nyindkøbte Omnia ovne med kæmpe succes.

Vi skulle have været på juletur i december, men da corona stadig plagede vores hverdag måtte vi desværre aflyse turen. Vi kom heldigvis hurtigt i gang igen efter nytår, hvor vi har været i gang med at planlægge noget meget spændende som vi desværre ikke kan løfte sløret for endnu.

Vi har ligeledes været så heldig at byde velkommen til to nye seniorer, det er altid dejligt med nye ansigter 🙂

Til vi skrives igen
Seniorerne 😀