Nyt fra bestyrelsen, august 2004

Nu er sommeren kommet over os, vi skal til at tage fat igen. Først kommer vores opryknings aften på fredag og siden hen Middelalderfestivalen. Jeg håber, at se rigtig mange til oprykningen – vi plejer at have en rigtig god aften.
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige, at nu hænger listerne til Middelalderfestivalen i Wigwam og det er nu I skal skrive jer på, hvis I vil nå at have en plads i boden.
Vi har ikke i bestyrelsen haft møder på det sidste, men vi har møde den 19. august, hvor vi bla. skal have styr på det sidste til Middelalderfestivalen.

Og så må at sige at ”Blå sommer” også kom over os. Jeg vil gerne på børn og forældres vegne takke alle lederne og Ellen for jeres helt enorme indsats for vores børn. Det er dejligt at se, at I alle har så meget lyst til at være sammen med børnene. Jeres glæde smitter og det er imponerende så meget i lægger i det af jeres fritid. Heldigvis ved jeg også, at I har stor glæde af jeres fællesskab og det er det som bærer Erik Menved Spejderne.
Det har være en fornøjelse at følge med på hjemmesiden undervejs, besøge jeres lejr, trods regnvejret, og ikke mindst, så er det dejligt, at I lægger så mange billeder ud på hjemmesiden – jeg får en god oplevelse af at se dem.
Også en stor tak til Anne Grethe (madmor), som tog med til Kliplev og forestod de skønne retter. Det er dejligt, at du stadig har lyst til at give et nap med.

En rigtig varm sommer hilsen fra Lise

PS: Vi mangler stadig forældre, der vil gøre en lille indsats i gruppens forskellige små udvalg.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar