Ny sæson, nye mikrober, nye oplevelser


Hos spejderne har vi glædet os rigtigt meget til at kunne vende tilbage til, hvad der forhåbentligt bliver en helt normal sæson. Uden restriktioner og aflyste arrangementer. Mikroberne er ingen undtagelse. Til trods for vores navn, så synes vi, at det er STORT at være i gang igen!

I august sagde vi farvel til familierne med de ældste mikrober. De skulle nu starte i 0. klasse og dermed også skifte til mikrospejderne. På vores møde i september dukkede der 5 nye mikrobespejdere op med deres forældre. Vi har stadig plads til flere og forventer, at der dukker flere nye op til de kommende møder, så vi igen har en stor, aktiv flok.

Første møde blev blandt andet brugt på at øve båltænding. 5 små bål skulle tændes, inden de blev samlet til ét stort bål, der kunne nå at blive klar til snobrødsbagning. I spejderkorpset er det spejderne, der prøver, mens de ældre vejleder. Det er sådan, vi tror, at man lærer bedst. Ganske hurtigt bredte der sig røg fra vores bålplads. Uden snyd med ukrudtsbrændere eller andre uautoriserede hjælpemidler (som vi da ALDRIG kunne finde på at bruge…)

Spejder er jo indbegrebet af at kunne snitte, så første møde blev også brugt på at gennemgå knivreglerne. Dette skulle bruges straks til at klargøre de fundne pinde, så der kunne laves snobrød over bålet. Her oplever vi dog oftest, at det er de ældre, der holder pindene, mens det er spejderne, der venter utålmodigt. Visse ting ændrer sig egentlig aldrig.

Super møde, hvor vi – som altid – havde dejligt vejr. Kender du nogle med børn fra 3 år, der endnu ikke er startet i 0. klasse, så har vi stadig plads til flere. Vi mødes den anden søndag i måneden klokken 13.30-15.30.

Spejderhilsen
Mikrobespejderne
Lone, Tanja og Jan