Minitur til Addit, november 2002

Juletur 2002 i Addit

Weekenden den 22-24 november var minigrenen med 16 minier og 3 ledere afsted på årets første og eneste juletur. Turen startede fredag aften og efter at forældrene var blevet sendt hjem kunne turens program begynde. Som sædvanligt havde de flinke ledere sørget for en rigtig omgang banko, hvor der var premier til alle, bare ikke Kasper selv om han spillede med 8 plader.. Meget mærkeligt!!!!!!…. Annelise hjalp Linda med at varme kakaoen og bollerne så da der ikke var flere premier i bankospillet fik alle varme boller med kakao.

Derefter fandt minierne deres soveposer og omkring kl 24 var der stille i hytten.

Lørdag morgen klokken noget før 6.00 (hvad lederne vil sige klokken kvalme) stod minierne og en af lederne op. Der var således tid til både at løbe rundt og larme, danse på bordene………

 

………. og spille en omgang banko før minierne blev sendt i seng af den øverste minileder. Er du tosset hvor blev der stille ved bankospillet da Janni pludselig stod i døren i lyserød pyjamas og kommanderede børnene i seng igen. Lederen, der var stået op med børnene sad musestille bag døren og håbede på ikke at blive opdaget og sendt i seng igen. Da minierne 1 time senere igen turde bevæge sig ned igen var morgenmaden serveret. Efter opvasken var klaret blev der dømt fri leg indtil vi skulle i gang med at lave julekort til de andre minier i Horse Division.

Efter frokosten havde lederene lavet en kæmpe portion trylledej, som skulle laves til ting alle forældre elsker. Nu vil vi jo ikke røbe mere da det kan være at nogle af tingene er blevet til julegaver.

Frisk luft blev minierne ikke sparret for. Selv om det småregnede kunne vi sagtens klare en omgang dødbold.

Om aftenen blev spisesalen pyntet op til julefest og alle var klædt på til fest. Menuen var normal for en juleforkost. fiskefilet, frikadeller, varm leverpostej spegepølse, og der var nok af det hele. Minierne blev så mætte at de ikke kunne spise is-desserten op.

Efter aftensmaden mens lederene klarede opvasken blev der festet i det store fest lokale. Midt i festen blev brandalarmen testet da lederene tændte en hel masse stjernekastere på en gang. Her er et råd til forældrene: 4 år gamle stjernekastere brænder meget hurtigt og det bliver en smule varmt for fingerene når man tænder 10 i et bundt ad gangen. Og hvis man har et bundt meget hurtigt brændende stjernekastere i hver hånd kan man ikke åbne døren for at smide dem udenfor.

Efter alle ballonerne var sprunget og chipsene var spis skulle vi lige nå en gang aftensgymnastik som foregik udenfor. Kl. 23.30 kom vi ind igen og efter en godnat historie som ingen rigtig kan huske hvad handlede om fik minierne lov til at komme i seng.

Søndag morgen sov minierne heldigvis længere end om lørdagen og alle lederene var oppe før minierne. Efter morgenmaden blev der pakket og den store oprydning begyndte. Alle gav en hånd med og det tog ikke længe før alle soverummene var skinnende rene.

 

Frokosten bestod af rester fra julefrokosten, og der var 8 minier der var heldige at få en mini frikadelle. Efter frokosten blev det sidste af hytten gjort rent og kort tid efter kom de første forældre. Vi sluttede turen af med at synge spejderbror ved flagstangen, og det gik lidt hurtigere end det plejer fordi det begyndte at styrte ned.

Vi håber, at minierne havde en rigtig god tur, for det havde lederene selvom de var meget trætte da de kom hjem.

Alle billeder der blev taget på turen kan ses under galleri -> minier

Check ogås ledernes ønskeseddel her

Linda, Janni og Kasper

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar