Minitur i Bjerrehytten d. 19-21/3 2004

Endnu engang drog minierne fra Erik Menved til Bjerre. I år var formålet med turen, at bevise hvor seje vi er. Vi skulle nemlig bruge en del af weekenden på, at gå 10 km.

Fredag aften, ankom vi i silende regn og der var vist nogen af lederne der overvejede om vi da virkeligt skulle ud i den slags vejr, om lørdagen. Alle spejdere glædede sig til turen, så de var alle tidligt oppe og i tøjet. Ventetiden blev brugt til at finde vandrestave og til…..at kaste burrer efter hinanden. Det blev en ret ubehagelig oplevelse for Amalie, der måtte sidde i “frisør-stolen” i en god halv time, hvor tre ledere rykkede, flåede og friserede for, at Amalies hår igen kunne blive normalt. Amalie var en meget tålmodig “kunde” og heldigvis fik vi alle de skrækkelige burrer ud af hendes hår.
Så kunne vi endelig komme afsted. Først gik turen igennem skoven og op af Purhøj. Her stod Linda´s mor klar med is og vafler. Da alle var tanket op og havde set toilettet, gik turen imod Hornsyld. Her trak svømmehallen i alle de friske minier, men først skulle vi lige tilbagelægge nogle kilometer.
Fremme i svømmehallen, fik vi tanket op (vi fik heldigvis lov at spise vores madpakker indendørs). Herefter trak vandet. 15 minier og tre ledere boltrede sig i vandet i to timer og var godt opblødte, da svømmehallen lukkede.
Nu troede minierne at de skulle gå hjem, men nej…..der er kommet andre boller på suppen i minigrenen. I pis..øs..sjask..pjask…regnvejr gik de seje minier og deres seje ledere hjem til Bjerre. Og vi blev først indhentet af bussen, ved slagteren i Bjerre.

Vel hjemme i Bjerrehytten havde vi fået besøg. Juniorføren var kommet med flødeboller og det lykkedes os først at jage ham hjem, da han både havde fået aftensmad og aftenskaffe. Men det gjorde nu heller ikke noget, for vi syntes jo at det er dejligt med sådan en sød legeonkel.

Det var nogle meget trætte børn og voksne, der tidligt lørdag aften lå og snorkede i deres poser.

Søndag stod på oprydning. Derefter var forældrene inviteret til sammeskuds-frokost. Det var noget rigtig lækkert mad og det var en god måde at afslutte en rigtig sjov og oplevelsesrig tur.

Minilederne

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar