Minigrenen juni 2004

Intet nyt er som bekendt godt nyt, men vi trænger os nu alligevel på hjemme i stuerne endnu engang.
Siden sidst har vi brugt en del tid på at lege. Vi har bl.a. været igang med at lave et menneske-mini-ludo, hvor vi selv skal være brikker i det store spil.
Vi har også leget med sæbebobler og naturligvis leget i skoven, dalen og ved bålet. “mine forældre siger nemlig at jeg kun må komme i bad, hvis vi har haft bål” citat en anonym minispejder.
I minigrenen deltog vi selvfølgelig i vores jubilæumsfest. Det var ret underholdende med ham Kong Ballon, som kunne lave de mest forunderlige ballondyr og hatte. Maden var god og det så rigtig flot ud, da vi sendte 300 balloner op i himlen på samme tid. Enhver spejder i EMT, går vist og håber på respons fra et fremmed og eksotisk sted. Vi har også hørt rygter om, at vi får et rigtig flot mærke til vores uniform, det glæder vi os rigtig meget til….
Til Open Air havde vi lokket alle vores forældre til at tage en vagt, så spejderne kunne tjene rigtig mange penge. Vi venter med længsel på at vide, om vores gren er den der skaffede flest vagter, for så har vi nemlig vundet 500 kroner !!!!!!!!!!!
Nu går vi vist alle og glæder os til vi skal afsted på Blå Sommer. Det bliver bare alletiders at komme på sommerlejr sammen med alle sine spejdervenner.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar