Mikrospejderne får besøg af Kaptajn Sutter

I mikrogrenen er vi meget glade for at være tilbage til fysiske møder, og nu er det også mere oplagt at blande spejderne på kryds og tværs. Vi bruger en del energi på at være sammen i blandede patruljer og lære hinanden at kende.

Endelig kunne vi også komme på dagstur. Vi mødtes en lørdag kl. 10 i Klokkedal Skov, hvor Kaptajn Sutter havde inviteret os med i skoven. Kaptajn Sutter havde flere opgaver til os undervejs, hvor vi skulle vise vores evner i at samarbejde og hjælpe hinanden. Vi startede med at få udleveret et æg, og HVIS vi kunne passe på det hele 5 km, ville vi få et mærke. Det lykkedes for ca. halvdelen, og vi havde gode snakke om, hvorfor det enten ikke lykkedes, og hvordan det kunne lykkedes en anden gang.

På vores gåtur kastede vi med redningsreb, mavede os op af skrænter, rutsjede ned at skrænter (AV, sagde numsen), spiste madpakker og lavede et rim om Kaptajn Sutter.

Efter 5 km med eller uden æg, tilberedte vi ægget over trangia med toastbrød og smør. Det var lækkert – selv for dem der ikke rigtig var til æg. Vi sluttede af med at lave suppe, og havde liiiidt travlt med opvasken, mens mor eller far ventede på vi blev helt færdige.

Dagen var så dejlig og hyggelig. Faktisk så skøn, at lederne blev enige om, at vi bliver nødt til at have en tur mere inden den står på sommerlejr. Så den 29. maj, tager vi på udflugt igen 🙂