Mikrosommerlejr 2005

Så kom den – indbydelsen til årets sommerlejr.

I år skal vi en tur til Moselund Spejdercenter ved Hinnerup. Moselund er et grønt spejdercenter, hvor der både deltager grønne og blå spejdere. På en centerlejr skal vi blot komme med spejderne og så er der centerfolk, der sørger for at lave en masse spændende aktiviteter til os.

Vi skal sove i telt, bygge lejrplads, lave mad over bål, på forskellige aktiviteter, hygge os og være sammen med andre spejdere – Det kan man da ikke sige nej til.

Lejren ligger i uge 25 og varer fra lørdag den 18. juni til tirsdag den 21. juni.

Vi tager af sted fra Horsens Banegård med tog kl. 10.40.
Mødetid er kl. 10.10,  så vi kan nå at få pakket bagagen i traileren og få sagt ordentlig farvel.

Medbring:  Sovepose, liggeunderlag, sovedyr, lommelygte, pose med spisegrej (bestik, flad og dyb tallerken, krus og viskestykke), toiletsager, badetøj og håndklæde, skiftetøj, skiftesko, regntøj, gummistøvler og godt humør.

Sovepose og underlag skal pakkes for sig selv da det bliver kørt med trailer til lejren. Resten skal pakkes i rygsæk, (evt. skoletaske) som børnene selv skal kunne bære i toget
Medbring desuden madpakke og lidt at drikke til frokost, da første måltid på lejren først er lørdag aften
Husk navn i tingene og lad børnene være med til at pakke, så de selv har set hvad de har med i tasken. Pak gerne i separate poser i tasken (undertøj i en, bukser i en anden osv.) Se i øvrigt Hej Mikro side 22-23.

Vi skal desuden have en kopi af sygesikringsbeviset og telefonnummer hvor I kan træffes under lejren.

Prisen er 400,- Kr. Som dækker lejrpladsleje, mad, aktiviteter, togbillet og     stofmærke til uniformen. Vi har sat en grænse på max 100,- kr. til lommepenge. Centret sælger også t-shirts med tryk for 50,- kr. Vi skal nok passe på pengene for børnene. Ligesom vi gerne tager os af medicin og lign.

Det er altid rart at på brev hjemmefra og vi vil opfordre Jer til sende et brev til Jeres barn på følgende adresse:

Navn, Erik Menved Spejderne
Moselund Spejdercenter
Århusvej 8
8382 Hinnerup

Vi uddeler post samlet en gang på lejren – om mandagen, så breve skal sendes senest søndag aften ! (hvis nogen vil sende pakker, vær opmærksom på at de tager lidt længere tid, så de skal faktisk sendes så snart børnene er sat på toget…)

I akutte tilfælde hvor I skal have fat i Jeres barn kan I ringe på centrets telefon 86 98 53 45. Ellers kan I lægge besked på Lones mobil 22 82 53 72, eller Trines mobil 23 34 11 75, de vil ikke være tændt hele tiden, men tjekkes et par gange om dagen.

Afhentning er tirsdag kl.17.00 på Moselund Spejdercenter.
Kørselsvejledning: Drej fra motorvejen ved afkørsel 46 og kør mod Hinnerup. Fortsæt igennem Søften, Hinnerup og under jernbanen. Kør ligeud i rundkørslen og drej mod venstre efter ca. 1 km ved Moselund skiltet.

Vi skal have tilmelding og betaling hvad enten I skal med eller ej senest tirsdag den 7. juni

Vi håber at se Jer alle på Moselund

Mikrohilsner fra Lone, Anita, Niels & Trine

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar