Juniorstraffe

I juniorgrenen har vi indført en række straffe for at kunne opretholde disciplinen.

Indenfor almindelig adfærdslære taler man om belønning og straf som metoder, hvorved man kan opnå den ønskede reaktion fra de behandlede individer. I juniorgrenen anvender vi en afart heraf, hvor belønningen i sig selv er udeblivelse af straf.

Slag, dab, bøllebank, lammere, næsetræk og smølfespark er nogle af de fysiske discipliner som det er nødvendigt at beherske når man er juniorleder. En række knap så velkendte metoder anvendes også. De mest humane af disse er illustreret herunder.

Morgensherifstjernen er blevet betegnet som politisk ukorrekt og er derfor fjernet fra repertoiret.

Overgivelsesteknikkerne er de første i denne introduktion. At hænge med hovedet nedad, og alternativt blive kildet på maven samtidigt, kan få selv den mest stædige junior til at give efter.

Generelt er kilderi en meget effektiv metode til at opretholde patruljedisciplinen. Fx som det ses til venstre hvor objektet fastholdes af lederne, mens resten af patruljen kilder.

Delvis hindring af blod- og luftcirkulation.
Denne øvelse kan dog resultere i, at man bliver helt blå i hovedet, som det ses på billedet.
Den mest elementære straf er buksevand. Vi prøver om muligt at finde det koldeste vand i nabolaget, og vi er altid sikre på, at der er nok af det!

For at lette arbejdet, fx ved samlebånds-buksevand, anvender vi fra tid til anden vores buksevandsmaskine.

En afledt effekt af buksevandsmaskinen er, at græsset altid er grønt netop under den, selv under de varmeste sommerlejre.

Olferter er også en yndet straf, hvilket dog kan besværliggøres af, at juniorerne har deres storebrødres badebukser på.

Efter mange års forfinelse af teknikkerne har vi udviklet en tredobbelt olfert, der kræver to ledere, en ekstra junior og nogle særligt solide underbukser.

Løft i ørerne er meget effektivt, og måske bliver lyttelapperne med tiden så store, at der slet ikke er problemer med at høre efter.

En nyskabelse indenfor de seneste år, er vores “Mike” der indebærer at få hovedet dyppet i en del af aftensmaden. Mike i Jan-gryde er en klassiker – der er ikke noget som brune bønner bag ørerne. Herunder ses den udført af navngiveren Mike under en tur til Jeksen i 1999.

Juniorgrenen arbejder til stadighed på, at udvikle nye teknikker. Vi arbejder i øjeblikket på vores tæskemaskine og en ny olfertmaskine, hvor der kan gives olferter til 3 juniorer på een gang. Konstruktionstegninger frigives når testen er veloverstået. Katapulten er sendt tilbage i udviklingsafdelingen, da løftestangen knækkede ved de ældste juniorer.

Vi gør opmærksom på, at vi under alle strafuddelinger vurderer ethvert risiko-moment, så lederne på intet tidspunkt er i fare for at komme til skade.

Alle billederne på denne side viser straffene uddelt af professionelle. Prøv ikke at bruge dem derhjemme!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar