Juniornyt august 2008

Så er det ved at være tid for at starte spejdermøderne op igen efter en lang sommerferie. Da der er gået så lang tid, at vi har glemt hvordan I er, så glæder vi os faktisk til at se jer igen. Vi starter på onsdag – den 13. august.

Det er desværre længe siden, at vi har fået skrevet på disse sider. I mellemtiden er der jo ændret en del i juniorgrenen. Linda er blevet minileder, og er blevet erstattet af Lene. Lene er så til gengæld også stoppet, for at fortsætte tilværelsen i København. Lige før sommerferien startede Lenka, og Chris har vi samtidigt sagt farvel til, fordi han skal tjene fædrelandet i grøn uniform.

Tak til Linda, Lene og Chris for jeres indsats og velkommen til Lenka. Juniorgrenens ledere består nu af Allan, Lenka og Simon, og Jan hjælper da også til.

Ved oprykningen den 22. august skal vi tage afsked med nogle af vores kære juniorspejdere. Det drejer sig om intet mindre end Simon, Peter, Jonathan, Mathias, Fie, Kamilla, Camilla, Katrine og Gustav. Dem kommer vi da til at savne, men heldigvis kommer der en masse nye små juniorspejdere i stedet for.

VIGTIGT:
På grund af de mange lederændringer siden sidste planlægning, og på grund af andre ændringer i gruppens program, er oversigten over juniorture i kalenderen ikke længere helt troværdig. Vi har juniorledermøde indenfor de næste par uger, og i den forbindelse vil turdatoerne blive rettet til, så de stemmer overens med virkeligheden.

Spejderhilsen
Juniorlederne

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar