Juniorhilsen fra Skotland

Vi er vel ankomne i Edinburg. Lige nu er klokken kvart over 8 og alle mand spiser morgenmad, så vi snart kan blive klar til at drage ud til lejrpladsen, hvor alle de skotske spejdere venter på os.

Turen gennem lufthavnene gik uden problemer og uden at nogen blev anholdt i sikkerhedskontrollen. Juniorspejdere er en fantastisk flydende masse, som er i stand til at bringe sig selv foran i enhver kø, så selvom vi ankom til gaten som de sidste, gik vi alligevel om bord som de første. Og alle førstegangsflyverne havde en god tur herover uden at brækposerne kom i brug (det koster sikkert også et gebyr ved Ryanair).

Lørdag blev brugt til rundtur i Edinburg, primært omkring Royal Mile, hvor mange af de gamle bygninger ligger. Vi besøgte blandt andet Edinburg Castle og parlamentet, og der var tid til den helt store shoppingtur, hvor der blev brændt lommepenge af i bundter. Vi er nu ganske veludstyrede i skotsktern.

Sidst på dagen skulle vi også op på Arthur’s Seat – et udsigtspunkt i udkanten af byen. De skotter, der var vores guider, syntes det var meget sjovt, at vi kaldte det for et bjerg, for de mente nu kun, at den var en lille bakke. Ikke desto mindre blev turen gjort frivillig, så mens halvdelen var på bjergbestigning, blev den anden halvdel tilbage for foden af bjerget, for at lege i en park.

Vi kom forholdsvis sent tilbage til hytten, men vores uhyre omsorgsfulde skotske venner har gjort madlavningen nem, så den skulle nærmest kun sættes i (gas)ovnen for at blive klar. Ikke ret meget derefter var vi vist alle sammen grydeklare og parate til at gå i seng efter en lang dag.

Nu glæder vi os til at vi snart bliver afhentet, så vi kan komme ud i den skotske natur, og få noget jord under neglene.

Vi vender frygteligt tilbage på disse sider.

Kærlig hilsen
MacJuniorspejderne

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar