Junior- og tropssommerlejr – Onsdag

Onsdag startede med at vi stod forholdvis sent op (omkring kl 9.00) og det gik ikke så hurtigt med at få pakket sammen så vi var først klar til at sejle afsted lidt over 11. Lige før afsejlingen var der udskiftning i lederstaben… Søren tog hjem og Jens sluttede sig til os.

Vi startede med at drive med strømmen de første km, men så kom vi til Tange Sø som viste sig at være besværlig at passere i modvind. Omkring kl 14 krydsede vi søen, med store bølger og skumsprøjt for at komme til en plads ved byen Ans hvor vi kunne spise forkost og købe aftensmad. Frokosten bestod som sædvanligt af rugbrød med 3 stjernet salami, makrel i tomat, toskerogn og leverpostej, det hele blev fortæret i en forfærdelig fart. Det gik dog ikke så hurtigt da vi skulle gøre os klar til at fortsætte med at sejle til enden af Tange Sø. Der var heldigvis ikke så store bølger på det sidste stykke og deet endte dog også med at solen begyndte at skinne da vi nåede Tange Værket.

Ved Elmuseet skulle kanoerne køres over land et godt stykke og der var tid til at benytte museets toiletter. De er vist nok ikke helt så rene som før vi kom forbi. Efter Tange Sø foregik resten af dagens sejlads på en smal å strækning hvor vi kunne drive med strømmen. Vi kom frem til Kjællinghøl Teltplads omkring kl 20.30 og vi gik straks igang med at lave en variation af Juniorførergryde. Nu er kl 23 og vi har fået tændt et lille bål som vi sidder og hygger os rundt om. Spejderne for også lige straks læst beskederne hjemmefra læst op…..

Morgendagens etape består af ca 20 km å strækning med strømmen så vi (lederne) regner med at vi kan slappe af bag i kanoerne og bare styre mens der bliver padlet foran.

På grund af strømmangel bliver der ikke uploadet nogen billeder idag, men der kommer nogen i morgen hvor vi skal være på en campingplads.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar