Junior- og tropssommerlejr – Lørdag

Efter en lidt kaotisk start hvor vi ikke startede med at sejle på Skanderborg Sø og derefter krydse Mossø i strid modvind. Vi kørte i stedet for til Voervadsbro hvor der var knapt så store bølger på åen (så der var nogle forældre der var knapt så bekymrede da vi sejlede afsted.) Vi sejlede ned ad Gudenåen og der er her til aften stadig ingen der er blevet våde. I starten kneb det lidt med at styre kanoerne og det gør det endnu for de fleste. Så næsten alle har set planterne langs kanterne af åen på nærmeste hold.

Vi spiste frokost efter vi havde slæbt kanoerne over en lille strækning (der var nogle vogne til at hjælpe). EFter frokosten, som bestod af rugbrød, leverpostej og 3 stjernet salami med remoulade, fortsatte vi med at drive med strømmen. Omkring kl 16 sejlede vi over Mossø og det sidste stykke på Gudenåen før vi kom til Gudenåmuseets Teltplads.

På teltpladsen tømte vi kanoerne og juniorerne gik i gang med at lave deres bivuak. Troppen kunne ikke gå i gang med at lave deres for den havde Jesper og Natalie glemt hjemme. Lederne havde heldigvis taget ekstra presseninger med så troppen kunne bikse et overdækket sovested sammen.

Aftensmaden bestod af en variant af Jan-gryde, kødsovs med bønner, gulerødder, løg og tomater. Dertil fik vi skruer. (imorgen får vi det samme bare med ris, men det ved spejderne ikke endnu).

Efter aftensmaden havde vi tændt et lejrbål hvor storspejderne sad og pruttede.

Lige nu sidder alle stille og roligt ned og er ved at gøre sig klar til at kravle i poserne. Så er det spændende hvor meget der er tilbage af os i morgen, for vi er allesammen ved at blive spist op af myg og små fluer.

I morgen starter vi kl 6 med at sejle videre, eller også bliver klokken 9 – det finder vi nok først ud af når vi vågner……

PS. det passer ikke helt at der ikke er nogen der er blevet våde. VJ hældte lidt vand på Lene og så fik han hele troppen på nakken. Så Vj blev våd….. meget våd.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar