Junior-filmskabere

I den netop overståede weekend havde vi årets første juniortur. Weekenden var særligt tilegnet, at juniorspejderne skulle have lagt sidste hånd på det filmprojekt, som januar måned har handlet om. De sidste optagelser skulle laves, filmene klippes sammen og rulleteksterne forfattes.

Det fælles tema for filmene er “Farlige ting i hjemmet”. Såvidt vi har kunnet se, har dette tema afstedkommet adskillige fortolkninger, og ud fra anvendelsen af rekvisitter og teaterblod at dømme, står vi over for nogle episke dramaer, der er James Cameron værdige.

På onsdag skal vi se alle 5 patruljefilm i fællesskab, og vi glæder os rigtigt meget til at se, hvad I har fået lavet. Eet er i hvert fald sikkert: Alle ressourcer i patruljerne har været sat ind på dette projekt, og jeres samarbejde har været rigtigt godt. Det er dejligt at se!

Der blev arbejdet på filmene indtil sengetid lørdag aften. Da næsten alle mand havde fundet vej i seng, var der dog en god håndfuld drenge, der fandt fornyet energi. “Vi er overhoooovedet slet ikke spor trætte” – selvom de var både skeløjede og postkasserøde i hovederne. Således indfandt de sig til drengehygge omkring bålstedet, hvor der blev snittet pinde til den store guldmedalje. Først da lederne havde serveret natmad klokken 2, var også denne flok grydeklare og fandt i seng. Og sov meget hurtigt!

Så var der til gengæld også fred indtil klokken 9 🙂

Søndag morgen kunne vi starte med at fejre Eypor’s fødselsdag, med hvilken han havde gjort sig fortjent til både en sang og en ordentlig omgang fødselsdagsbuksevand. Vi er ikke nærige med vandet! Derefter stod den på hårdt arbejde med oprydning og rengøring af sovesalene.

Vi håber, at I havde en hyggelig tur, og vi glæder os til at se jer igen på onsdag.

Spejderhilsen
Juniorlederne

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar