,

Julens (måske) nemmeste JULETRÆ

Erik Menved Spejderne indtager igen i år Industrimuseet for at skyde julen i gang.

Trænger du til at komme ud og finde juleglæden frem? Erik Menved Spejderne vil de kommende tre weekender hygge om alle uden for Industrimuseet, Gasvej 17 i Horsens, hvor der sælges juletræer og bydes på spejderaktiviteter for alle.

Selv i de seneste par år, hvor intet har været som det plejer, har Erik Menved Spejderne kløet på med spejdermøder og ture for at skabe gode oplevelser for børn og voksne. Så når Erik Menved Spejderne indtager forpladsen foran Industrimuseet, er det for at vise, hvad livet som spejder også er. Samtidig er det en god mulighed for Erik Menved Spejderne til at tjene lidt ekstra til næste års forhåbentlig mange ture og spejderoplevelser.

Støt de lokale spejdere

Erik Menved Spejderne håber, at mange lokale – og gerne langvejs fra – slår et smut omkring juletræsudsalget, hvor der udover juletræer er bålhygge og et par ekstra små overraskelser til både store og små. Juletræerne er af god kvalitet og leveres af Skovbakkens Juletræer, som må betegnes som en lokal juletræsleverandør.

Kom og køb jeres juletræer hos de lokale spejdere. Det går til et godt, lokalt formål.

Erik Menved Spejderne står der
27.-28. November fra kl 10 til 16
4.-5. December fra kl 12 til 16
11.-12. December fra kl 12 til kl 16.

Bemærk: I weekenden den 27.-28. november afholder Industrimuseet også Juleweekend, så her er der god mulighed for at kombinere juletræsindkøb og besøg på Industrimuseet!