Haj-turen

Vi skulle mødes på banegården kl 9.15. Vi skulle med tog til Århus. Her måtte vi vente lidt, inden vi skulle videre med bus til Grenå. Ventetiden bruge vi til at handle i SpejderSport butikken, og til at spise madpakke.
Efter en lang tur i bus, måtte vi også ud på en lang gåtur hen til Kattegatcenteret.

Endelig var vi der!

Men inden vi måtte gå rundt og kigge på alt det spændende, fik vi alle besked på, at vi ikke måtte løbe rundt, og at vi ikke måtte råbe. Bagefter måtte vi lege og nogle købte ting i kiosken. Jeg købte selv et hårelastik med en søhest, og en sød sælbamse.
Så var vi sultne igen, og fik flutes, frugt og saftevand. Legetid. Senere skulle vi selv lave mad til hajerne. Det var blækspruttearme, som vi skulle klippe af. Vi fik selv lov til at fodre hajerne i rørebassinet. Det var sjovt.
Der var en dame i Kattegatcenteret, som hed Sidsel. Hun fortalte og viste os om tingene og dyrene i centret.
Det var også Sidsel, der fodrede sælerne og de andre dyr, blandt andet fladfiskene. Til aftensmad fik vi kylling og pommes frites, og vi hyggede os meget.
Efter aftensmanden så vi en film om hajer. Her skulle vi have nogle specielle briller på, og så virkede det som om, at hajerne var inde i rummet med os. Vi prøvede at røre ved dem, men vi kunne ikke mærke dem, for de var jo inden i filmen.

Nu var vi efterhånden også blevet meget trætte, så vi skulle sove. Godnat!

Søndag morgen skulle vi tidligt op (kl 6). Vi spiste morgenmad, ryddede op, og så skulle vi ellers løbe hurtigt, så vi kunne nå bussen. Da vi kom til Århus, skulle vi vente lidt igen, inden vi skulle med toget hjem til Horsens. Da vi kom til Horsens fik vi et diplom og et 5 km mærke.

Tak for en god tur. Tak for kage, boller og frugt.

Mie Petersen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar