Gruppelederen skriver – januar 2005

Rigtig godt nytår til alle Erik Menved Spejderne og deres familier.

Vi går et spændende og skelsættende år i møde i Erik Menved. Snart står der en splinterny hytte klar til os. Den kan rumme rigtig mange glade spejdere og vi vil rigtig gerne være rigtig mange spejdere. Derfor må I meget gerne tage kammerater med til møderne. Når kammeraten har været på besøg vil lederne have fået navn og adresse og vi sender et informationsbrev ud til kammeraten og forældrene, så de derhjemme kan se, hvad det vil sige at være spejder.

For spejdere er jo i virkeligheden mennesker store som små, som kan lide naturen og gerne vil være sammen om noget, som kan udvikle personligheden og danne hele mennesker. Lederne er der fordi de gider børnene på de vilkår – og vi skal tænke på, at lederne er lige så frivillige som børnene. Vi har heldigvis mange, meget engagerede ledere, som jeg gerne vil takke for deres store indsats i det forløbne år. Jeg håber I har mod på meget mere endnu. Mange timer og dage har I brugt på spejderarbejdet for Erik Menved Spejderne både sammen med børnene men også for at forbedre gruppens økonomiske grundlag. Tak for det!!!

Heldigvis viser det sig også, at forældrene tager aktivt del i gruppens tiltag for at for forbedre gruppens økonomi. Jeg vil da gerne opfordre alle til at komme med forslag til tiltag, som evt. kan indgå i den række af faste punkter som vi allerede har, nemlig Open Air, Dyrskueparkering og Middelalderfestival. Vi har besluttet, at børnene ikke skal rundt til dørene for at sælge diverse lodsedler, juleneg og lignende, så sæt bare fantasien i gang.

Til bestyrelsen vil jeg gerne sige tak for samarbejdet, der har været mange hyggelige og gode stunder med jer, og vi har nået en del – men der er hele tiden ting at tage stilling til og så er det jo godt at have en aktiv bestyrelse.

Vores allesammens kasserer Svend – tak fordi du stadig har lyst til at gøre det store arbejde, som du gør – tak fordi du kommer til alle ledermøder for at afregne med lederne, så de ikke skal køre ud til dig. Det er en virkelig flot gestus af dig.

Bestyrelsen for WigWam har selvsagt haft mange møder i det forløbne år og nu ser det endelig ud til at vi får rigtig travlt – herligt. Tak til Per for det store arbejde du har lagt i den nye hytte indtil nu – den er jo ikke færdig endnu, så der skal stadig knokles. Tak for samarbejdet til alle i WigWam bestyrelsen.

Vi ses i 2005 til et på alle områder godt og spændende spejderarbejde

Ellen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar