Groggl-jagt

I disse uger er Groggl-jagten i fuld sving over hele landet, hvor spejdere fra Det Danske Spejderkorps, KFUM-spejderne, KFUK-spejderne, og Danske Baptisters Spejderkorps forsøger at fange den lille behårede Groggl.

Horsens er bestemt ingen undtagelse, hvor pålidelige kilder fortæller, at mindst 1 eksemplar er set omkring Silkeborgvej. Erik Menved Gruppe i Det Danske Spejderkorps har således oplevet både at få en uerstattelig kodebog stjålet, samt en hel kasse af vores bedste slik – nemlig skumbananer – der tilsyneladende er Grogglens foretrukne føde.

Vi må have Grogglen fanget. Derfor inviterer Erik Menved Gruppe alle 6-10 årige børn til at deltage i jagten på den sky og snedige Groggl.

Da Grogglen er svær at fange, må alle de friske deltagere først gennem træning i ægte spejderfærdigheder, hvor blandt andet liansvingning, bueskydning og svævebaneflyvning er nødvendige discipliner for at kunne gøre sig forhåbning om en vellykket jagt.

Groggl-jagten foregår lørdag den 16. august. Du kan møde fra kl. 10.00 og senest kl. 12.00 i Spejderhytten Wigwam, Silkeborgvej 35, 8700 Horsens. Dagens program slutter kl. 15.00, hvor børnene skal afhentes af deres forældre. Der skal medbringes drikkedunk og madpakke. Deltagelse er ganske gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

Landsdækkende arrangement

Groggl-jagten afholdes over hele landet, i et samarbejde mellem landets 4 spejderkorps for at skabe opmærksomhed omkring livet som spejdere. De 100.000 spejdere i de 4 spejderkorps har således mulighed for at dele en dags spændende oplevelser sammen med deres venner og veninder.
Groggl-jagten er blevet omtalt hver dag i børne-prime-time på alle kommercielle TV-kanaler de seneste 2 uger, og de enkelte spejdergrupper rundt omkring i landet, har uddelt materiale til 0.-3. klasses børnene i skolerne. Erik Menved Gruppe har i Horsens uddelt tusindvis af brochurer til byens 11 skoler.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar