FORÅRET HOS TROPPEN

Her hos Troppen har vi haft et hyggeligt forår, hvor vi bl.a. har været på forskellige ture.

På den første tur var vi i Wigwam, hvor vi fik taget en masse mærker og spiste kogte pølser for at hylde vores bedstemødre.
Både One-Night-Stand-mærket, (det er ikke hvad du tror), her skal man stå op fra klokken 00:00 til 5:30. For at holde os vågne gik nogle 20 kilometer midt om natten, imens de besøgte diverse fastfoodrestauranter, herunder Burger King og McDonald’s.

Næste dag lavede vi et bålsted. som havde en del forskellige former. Først kvadratisk, dernæst rektangulært og til sidst rundt. Rund er nu en dejlig form.
Apropos rund, så lavede vi runde pizzaer til aftensmad. Eller runde var de måske ikke.
Og så skulle vi da også lige ud at sejle i Svendborgjoller. Nogle var mere pressede end andre. Der var utroligt mange vandmænd, og så kom pigerne selvfølgelig først i havn. (Vi nævner ikke, at de blev trukket af en gummibåd.)

Mødet efter lavede vi batik på nogle bestikposer vi selv lavede. Vi er ret fikse med en symaskine.

Så var vi på City-Escape i Horsens, som Brætspilscafeen udbyder, hvilket også var meget sjovt. Vi fik hjælp af en rimelig hardcore virtuel dame, og så skulle der løses gåder og blandes kemikalier (frugtfarve og andre ufarlige væsker – bare rolig). Det var meget sjovt, og helt vildt udfordrende, og det er måske meget godt at verdensherredømmet ikke ligger i trop-spejdernes hænder.

Invictus skulle da også lige prøves.
Vi gik fra Koldinghus til Fredericia, imens vi bekæmpede det onde diktaturstyre, som åbenbart beherskede Danmark. Vi blev til “modstandsoldater”, for at bekæmpe T. Aberfeldt (udtales Taberfeldt – komisk lille ordspil hva’?). Vi gik virkelig meget, og vores fødder har det ikke så dejligt længere, kan man sige.

På Koldinghus lavede vi en lille træpistol, og så gik vi til de næste poster, hvor vi bl.a. lavede højtalere, løste gåder og lavede armbøjninger. DET VAR HÅRDT. Men også meget sjovt og en god oplevelse.

Søndag morgen regnede det. Ved I hvordan det føles når det regner? Hvordan det føles, når man ligger i sin sovepose og man kan vride den, på et liggeunderlag som er vådere end en vandpyt, og tænker på at man havde muligheden for at lave en bivuak. Men ikke gjorde det? Det føles okay.
Okay, fordi vi lige havde gennemført Invictus.

Alt i alt et dejligt forår hos Troppen.