Efter regnen

Vi fik pænt meget vand i går, dog ikke vådt indhold i teltene. Det værste var dog næsten vinden, der var noget generende og gav en masse arbejde med at tøjre teltene. Lige så hurtigt vi fik sat pløkke i, lige så hurtigt blev de rykket op igen af vinden. Troppen blev varskoet om, at de ikke længere måtte sove på den øverste hylde, og seniorerne hang som aber i deres høje kontruktion for at tøjre pressenninger. Så lederne havde en travl dag.

Alle vores yngre spejdere suser rundt og samler stempler i deres lejrbog, så de kan få klimamærket og Friendship award. De ældste brugte dagen på Gejst en stor spille/aktivitetsdag kun for storspejdere uden leder. En god aktivitet, der blev lidt ødelagt af det hårde vejr. I hvert fald blev højtalerne og scenen taget ned på grund af blæsten.

Minierne lavede Gnogger og samlede stempler og juniorerne fik hugget vældig meget brænde og samlet stempler også. Jeg mødte tre af vores juniordrenge, der sad på en bænk. Da jeg spurgte hvad de lavede svarede de: Vi venter på at vi er klar, Klar til hvad? til en prut! Som de så skulle hen på en særlig anordning og aflevere tl opsamling i en stor tank.

Endelig havde vi et par seniorer på seniordøgn, som vist var en ret sjov aktivitet et stykke fra selve lejren.

Minierne har været på forhindringsbane her til formiddag, det var vist en stor succes.

Ellers er der vist fint besøg i d<ag af H.K.H. prinsesse Benedikte , som er protektor for spejderkorpset. Men det er vist mest noget alle uden for lejren får underretning om, vi er hvert fald ikke blevet informeret om hvor og hvornår. Jeg så blot bagenden af en stor dyr bil i mudderet på vejen ;-).

I eftermiddag skal de store spejdere til vandkamp sammen med skotterne, det bliver sikkert skægt!

Ellen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar