Dyrskueparkering 2011

Dyrskuet 2011 finder sted i weekenden den 17.-18. juni

Erik Menved spejderne har tradition for at sørge for parkering af udstillerbiler meget tidligt om morgenen og arrangere parkering på andre P-pladser senere i løbet. Her har vi lov til at tage betaling for tjenesten. Det økonomiske tilskud vi herved opnår, bliver brugt til at give tilskud til større lejre og dyrere aktiviteter. Så det må være i alles interesse at støtte om arbejdet med parkeringen.

I vil snart kunne skrive jer på lister i WigWam – vi har inddelt dagene i vagter af 3 timers varighed og vi håber at rigtig mange forældre og spejdere har lyst og mulighed for at give en hånd med.

Vagterne starter kl. 8.00 om morgenen. På det tidspunkt har vi allerede haft folk igang med at parkere udstillerbiler i to timer! Det er i princippet ikke et lederjob at indtjene penge til spejderarbejdet. Lederne yder nok i hverdagen med møder og planlægning af aktiviteter uden at få betaling for det.

Har du spørgsmål til jobbet kan du altid spørge den daglige leder eller ringe til Ellen på 2941 6606 eller sende en mail på ellen@erikmenved.dk

Vi ses!

 

 

 

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar