Dragen der ville være blå

Så er vi hjemvendt fra årets mikro-minisommerlejr. Turen gik til Port Arthur på fyn og vi havde en god lejr med både regn og sol. Vi havde 7 mikroer og 8 minier med – og så en enkelt lille mikrobe – til 4 dages lejr der bød på gaffasværd, sæbefremstilling, klatrevæg, vandaktivitet, smedie, Anders And løb, bål, leg og en masse hygge.

Ja og så var der jo også lige kampen om Arthur som er centrets dragemaskot. Port Arthur er et grønt center med deltagelse af både grønne og blå spejdere. Derfor var der lidt intern krig on Arthur nu skulle være Grøn eller blå og det endte med at nogle af de blå spejdere “lånte” Arthur en hel dag og tog ham med i Odense ZOO og prøvede at gøre ham blå – Han blev leveret tilbage til centerfolkene samme aften i god behold.

Tak til madholdet. I gjorde at vi havde mere tid til børnene selvom de ikke var helt tilfredse med at de selv skulle vaske deres tallerkener op en gang imellem. Sådan er det nu at være på lejr og man skal også hjælpe til med at hente brænde og vand så vi kan lave bål og mad. Heldigvis var det en flok gode børn vi havde med, både nogle gamle der havde prøvet at være på teltlejr før og også nogle helt nye, men alle hjalp til så vi fik en god lejr.

Tak for lån af Jeres Børn og vi håber de har mod på mere. God Sommer til Jer alle og vi ses efter ferien.

Mange Spejderhlsner fra Line, Lene, Ellen, Lone, Morten og Trine

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar