Det laver vi hos Los Amigos

Vi startede en ny klan op i efteråret 2016, som består af 8 medlemmer i alderen 16-18 år. Vores første senioropgave var at finde på et navn, som blev Klan Los Amigos.

Vi har i det forgangne spejderår lavet en hel masse aktiviteter. Vi startede vores første møder i efteråret med at dele os op i grupper af 2-3 personer, som efterfølgende skulle planlægge møderne på skift for de andre. Vi har lavet et midlertidigt skilt til vores klan og vi har quizzet i både trivial Pursuit og Jeopardy. Vi har afholdt vores første to ture som seniorklan i Tudsdam hytten og i WigWam. Vi har sågar også lavet vores eget spil, hvor vi blev delt op i 2 grupper med ca. 3-4 personer pr. gruppe. Der var et bord med pizzaingredienser på m.m.. Så rullede vi en terning og skiftedes til at tage en pakke med mad og til sidst skulle vi ud fra ingredienserne, vi havde fået i hver gruppe, lave en pizza pr. gruppe. Det var sjovt, da de blev ret underlige. Den ene: en dessertpizza med sukker og ananas og den anden grøntsagspizza med hundemad.

I det kommende spejderår er planen at lave flere spejderting som adventurerace. Og så skal vi øve os lidt i knob og raftebyggeri.