Det lakker mod enden

Næstsidste nat i lejren er ovre. Vi var til internationalt lejrbål i aftes – en lidt tam forstillinger, men vores skotter gjorde selvfølgelig den bedste figur fordi de er mange og fordi to af dem spiller sækkepibe. Vi så underholdning fra Schweiz, New Zealand, Sverige og så selvfølgelig Skotland. Men der var langt fra så mange deltagere, som vi havde regnet med.

Menuen i aftes var jægergryde med ris. Ris er ved at blive lidt for trivielt, men endnu har vi ikke hørt brok fra spejderne – og det er på menuen i aften igen. For prøv lige at forestille jer, hvor mange kartofler der skulle koges til kartoffelmos til 96 mennesker – det har vi slet ikke gryder til! så vi holder os til ris og pasta. Så det kan godt være, at børnene ligefrem vil sættte på kartofler, når de kommer hjem!

Selvom vi nu er ved at være møre, er alle igen taget på aktiviteter hele dagen. Både minier og juniorer har efterhånden fået klimamærket, hvilket jeg synes er meget flot. De viser virkelig interesse for sagen.

Jeg er ret sikker på, at de fleste børn har fået en kæmpeoplevelse i den sidste uge. De har oplevet, at vi er mange blå, og at der er spejdere i andre lande også.

Vi håber på at kunne få teltene tørret, lagt ned og pakket væk inden vi går til afslutningsfesten i aften. Så i nat sover de fleste sammen med skotterne i bivuak under vores lange køkkenbord. En del ledere bliver på lejren for at hjælpe med at pakke lastbilen. I vil derfor ikke nødvendigvis møde jeres børns leder i morgen eftermiddag. Som det ser ud nu er det minilederne og en enkelt mikroleder, der følger børnene hjem.

Jeg vil ikke love en update i morgen. Vi får se! I øvrigt har Jan nu lagt en serie billeder ind i billedgalleriet, så der er lidt at kigge på.

Ellen

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar