Den store hajtur med mikroerne

I  weekenden var jeg med mikroerne på hajtur til Kattegatcenteret. Jeg havde glædet mig meget, for det var første gang, at jeg skulle på tur med spejderne.

Lørdag morgen skulle vi mødes på banegården, hvor alle spejderne havde tasker og soveposer med. Vi kørte med toget og vores forældre stod på perronen og vinkede til os. Toget kørte til Århus, hvor vi stod af og gik ned til Spejder Sport. Her kunne mikroerne købe spejderudstyr. Selv købte jeg et krus og en fløjte.

Senere spiste vi vores medbragte madpakker, og bagefter kørte vi med bus til Grenå. Da vi stod af bussen skulle vi gå det sidste stykke til Kattegatcenteret. Det var en lang tur at gå.

Inde på Kattegatcenteret så vi alle dyrene og legede. Vi lavede også foder af blæksprutter. Jeg så to fisk der lignede dem fra filmen ”Find Nema”. Om aftenen fik vi kylling og pommes frites, og bagefter så vi en film om hajer i en slags biograf. Da det blev mørkt gik vi på opdagelse inde på Kattegatcenteret med vores lommelygter.

Så blev det sengetid og soveposer og liggeunderlag blev rullet ud, og vi kunne sove flere forskellige steder i Kattegatcenteret. Jeg sov sammen med nogle andre oppe ved ”røre-bassinet”.

Søndag morgen skulle vi op kl. 06.00 hvor vi fik morgenmad, og bagefter skulle vi sige farvel til Kattegatcenteret. Vi gik ned til bussen, men var lidt sent på den, så vi måtte skynde os, men heldigvis nåede vi i sidste øjeblik at komme med. I Århus skiftede vi fra bus til tog og turen gik Horsens.

På Banegården stod vores forældre og ventede. Alle mikroerne fik et diplom fra haj-skolen, og et 5 km mærke til at sy på uniformen. Vi fik vores bagage og sagde farvel til hinanden. Det var en rigtigt god tur og var træt og kom tidligt i seng søndag aften.

Med venlig hilsen
Rasmus S. Nielsen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar