,

Bliv leder

Som leder i Det Danske Spejderkorps får du mange gode og sjove oplevelser sammen med andre spejdere – børn, unge og voksne. Du får en masse praktiske færdigheder, du lærer at løse problemer og du bliver god til at improvisere.

Erik Menved Spejderne har i dag en god og velfungerende stab på 15 stabile ledere i alle aldersgrupper. Hos os er det højt prioriteret, at det skal være sjovt og udfordrende at være leder. I fællesskab løfter vi mange aktiviteter – fra hytteture og sommerlejre til Middelalderfestival og kanoture.

Vi er en gruppe i stadig vækst. Vi har flere børn og unge end nogensinde før, og søger derfor nye ledere til at supplere det eksisterende team.

Da det er vores mål altid at have tilstrækkelige lederressourcer, samt at have både mandlige og kvindelige ledere i alle grenene, søger vi især ekstra lederkræfter til spejdergrenen, kvindelige ledere til juniorgrenen og mandlige ledere til minigrenen.

Vi lægger vægt på, at også lederne har det sjovt. Derfor skal vore ledermøder, som afholdes ca. hver 6. uge, også indeholde rigtigt spejderarbejde. Lederne tager også på ture alene uden spejderne. På sådanne ture får vi endevendt vore forventninger til hinanden og pjattet og leget en del. Vi mener, at forudsætningen for et godt spejderarbejde kommer naturligt, hvis lederne trives i gruppen og i hinandens selskab.

Hvis du har tid og lyst til udfordringer og arbejde i fællesskab med andre ledere, er Det Danske Spejderkorps måske lige noget for DIG!

Så skal du tage kontakt til en af vores Gruppeleder

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar