Blå Sommer hilsen

Varm Blå Sommerhilsen til alle i Horsens

Vi havde en flot flot aften til vores åbningsshow, som var et stort sus for alle.

Alle spejdere har nu været afsted på ture rundt i lejren og se hvor mange telte, der skal til for at 19.000 spejdere kan sove i ly for vind og vejr. Det er rigtig mange, og i mange forskellige faconer og farver.

Hele dagen i går var vejret meget varmt og solrigt, så vores solcreme er der meget afsætning på, og rygterne går, at lejrens butik er løbet tør. Det er vi heldigvis ikke!

Vi har været forskånet for større uheld indtil nu, og alle er ved godt mod. Specielt sjovt har det været for mini og mikro at bygge vandraketter på Danfoss Universe aktiviteten. Forbruget af mad er gået lidt i vejret i takt med, at vi alle får brugt benene til at gå og gå  rundt i lejren, men det er jo kun sundt. Menuen i aftes var spaghettigskruer carbonara. Forestil jer lige at koge skruer til 120 mennesker, hvor mange gryder der skal bruges til det! Det er rigtig mange, og dem har vi selvfølgelig ikke, så det blev spisning på samlebånd. Men det er også den eneste aften, hvor vi alle er i lejren til aftenspisning – pyhha! Ydermere havde vi åbningsceremonien hængende over hovedet som den tidsmæssige stressfaktor. Men det er jo heldigvis mest en lederting.

Børnene er søde og rare og glade (det meste af tiden) og er blevet gode til at hjælpes ad med at få det hele til at fungere på feltmaner – og det er jo egentlig meningen med det hele.

Billeder må følge lidt senere, for det kræver lidt mere kapacitet end der lige er til rådighed p.t.

Ellen

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar