Blå Sommer – her er vi!

Endelig nåede vi frem og fandt vores plads, hvor vi skal bo de næste dage.

Det var en laaang bustur og en laaaang gåtur ud til lejren. Men heldigvis var vejret godt og spejderne friske, så ca. 12.15 stod vi på pladsen, hvor nogle rare ledere havde arrangeret frokosten for de sultne spejdere.

Vi fik melding fra de udsendte cyklende storspejdere, at de havde haft et par punkteringer undervejs og derfor ikke nåede frem før midt på eftermiddagen. Så endelig var Erik Menveds spejdere 84 stk. samlet på Blå Sommer. Hele eftermiddagen gik med at etablere lejren og få teltene op at stå. Det var meget varmt, så der skulle en del vand til!

Efter en god og rolig nats søvn. var alle klar igen til morgenmad kl. 8.00 og derefter samling i underlejren med ca. 4.000 spejdere. I aften skal vi til den store åbningsfest, hvor vi skal møde alle de andre ca. 19.000 spejdere på lejren.

Mikroerne var ikke mere end lige kommet ind i lejren, før lejravisen var på pletten med deres mascot teddybjørn, som gerne ville interviewe mikroernes sovedyr. Så her til morgen var interviewet og billeder af nogle af mikroerne i lejrens første udgave af “Raften” (lejravisen).

Seniorerne har fået bygget et kæmpehus og spejderne nåede halvvejs med deres projekt, så var de for trætte og byggede en bivuak til at sove i.

Kl. 20.45 stod der så 34 skotter i kilt! på pladsen, det var så vores gæster fra Skotland der var ankommet. De havde ikke fået mad, så det måtte i hast arrangeres. De er rigtig rare allesammen og vores spejdere er meget nysgerrige og åbne for at prøve sig ud i det engelske, så det kommer til at gå rigtig fint tror vi.

Vejret i dag her kl. 11.30 er nogen vind, sol og lidt skyer (også nogle grå) men regn har vi heldigvis ikke fået endnu! Så alle unger er blevet smurt i solcreme og klar til at suge til sig af oplevelserne.

Ellen

 

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar