Beretning 1997 – juniorleder

Forårets beskæftigelse er træning specielt i spejderfærdigheder med henblik på årets store dyst – divisionsturneringen – denne gang kom vi dog ikke hjem med præmier, men at deltage er også lærerigt. Vi havde et enkelt hold med MUS løb i starten af maj. Divisionsturneringen foregik på OE-pladsen.

Sommerferien var fælles med mini og mikro til Moselund, en dejlig tur under afslappede former. I august/september havde vi en “heftig” periode med oprykningsweekend, Middelalderfest og Divisionstræf på Kulsø. Til oprykningen kom vi af med en del juniorer til spejderne og fik en mindre flok “aber” op fra minierne så vi nu er oppe på 11 juniorer. Vi vil gerne være lidt flere, så der er en stående invitation til kammerater!

I oktober holdt Per som juniorassistent, men heldigvis trådte Niels til. Jeg er meget glad for samarbejdet med Niels, jeg synes vi kører godt i spænd.

Vi havde en kort juniortur til Torp for at blive rystet lidt sammen – endnu en god tur! Efterhånden har vi nu fundet hinandens grænser og er nu godt i gang med at indøve diverse spejderfærdigheder.

I januar havde vi en overnatning i Wig Wam med “Video-marathon” og bolche-kogning, hvor EMT’s bolcheekspert Jan kom, og hjalp os med at fremtrylle tyrkisk peber, kongen af Danmark og pebermyntebolcher. Helt sikkert en succes som vi vil gentage.

Her i marts har vi planlagt en 20 km tur og i april en lille telttur. 1. lørdag i maj er der igen MUS-løb og den sidste weekend i maj skal vi så på divisionsturnering. Sommerlejren bliver en lejr for hele divisionen til Toggerbo på Djursland, syv dage i telt med hele gruppen.

Ellen Bernth
Juniorleder

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar