Beretning 1996 – tropsleder

Troppen har i løbet af 1995 vokset sig stor. Vi var på et tidspunkt oppe på 25 spejdere. I starten var det svært både pga. ledermangel, men også fordi at de unge krævede at der skulle ske noget.

I foråret var vi på besøg hos Randers klatreklub, hvor vi forsøgte at bestige de stejle vægge.

Divisionens forårsturnering var meget utraditionel sidste år. Der blev vendt op og ned på dag og nat. Spejderne var på løb om natten og sov om dagen. Om aftenen fik de morgenmad og om morgenen skulle de lave aftensmad.
Lige før sommerferien kom Tom ind i troppen, og vi fik en god sommerlejr i Ribe.

Efter sommerferien kom Hanne tilbage til troppen og der fik vi rigtig gang i forskellige opgaver bla. patruljekonkurrencen, hvor bedste patrulje kan vinde sølvøksen. Efter sommerferien var der efterhånden så mange spejdere at vi lavede fire patruljer. Den ene patrulje gik det ikke godt, så der blev hurtigt skåret ned til tre patruljer.

1. januar 96 fik vi Peter ind som tropsleder som nu sammen med Tom og Hanne vil føre troppen videre.

De spejdere vi har for øjeblikket, er det en ren fornøjelse, at have med at gøre, for de er utrolig positive og har et fantastisk godt kameratskab, sådan håber jeg troppen vil køre fremover.

Jesper Boldsen
Tidligere tropsleder

Beretning fra spejdergrenen 1996 (2/2)

Vi er startet med kort, kompas og morse. Vi har delt møderne sådan at vi har teori den første time og patruljeopgave i den anden, der har de lavet rebslagningsmaskine og skal til at lave en klapstol.
Når vi kommer ud skal vi igang med reb og rafter. Den 9.-10. marts skal vi på raftetur til Kulsø, hvor vi kan tjene penge til at gøre sommerlejren billigere. Der kan vi godt bruge nogle forældre til at hjælpe os.
Så skal vi prøve at lave konserves og frysetørret mad til sommerlejren.
Vi skal på divisionsturnering den 26.-28. april.
Så vil vi prøve om vi kan låne nogle kanoer en lørdag.
Vi har også planer om at vi skal ned at prøve at rapelle på en af siloerne nede på havnen.
Sommerlejr: Kanotur i Sverige i uge 27.

Peter Sørensen
Nuværende tropsleder

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar