Beretning 1996 – mikroleder

Vi startede den 21. august, hvor vi fik 6 nye mikroer. Siden har vi gennemsnitligt haft cirka 10 mikroer.

Vi har først og fremmest brugt tiden på at finde ud af hvad 6-7 årige kan/vil/gør. Derefter har vi brugt tid på at lære hvad spejdere laver. Såsom Klar dig selv (førstehjælp), geografi – at der også er andre spejdere i Danmark end lige vores gruppe.

Vi udfordrede vores nye spejdere allerede i september, hvor vi deltog i Horse Divisions Divitræf, til stor fornøjelse for alle. Vi var meget glade for den store forældreopbakning, som vi allerede fornemmede dengang.

I oktober havde vi vores første overnatning i WigWam, hvor vi prøvede at udfordre vores nattesyn, idet vi var på aftenvandring kl. 20:00-21:00 i Bygholm Park, med stor succes. Dagen efter legede alle med papmache.
Derefter havde vi igen stor opbakning fra vores forældre, idet alle mødte kl. 12:00 og spiste frokost sammen med os.

December gik med juleneg, julepynt og julemarked ved Horsens Kunstmuseum, hvor vi igen havde stort fremmøde.
Julefrokost ikke at forglemme, alle vores forældre mødte med madpakker og gaver, som vi spillede terningspil om. Igen glædede vi os over den store forældreopbakning.

Fremtidsplaner for 1996:
Hyttetur til Gammelstrup den 29.-30. marts 1996
Mikrodag i divisionen den 1. juni 1996
MUS-løb den 11. maj 1996
Sommerlejr til Moselund Spejder Center i uge 26 – hvor mange dage mikroerne deltager, skal vi have en lille snak om. Der vil blive arrangeret forældrekaffe i nærmeste fremtid.

Desuden skal vi have forberedt oprykning til minispejderne af vores ældste mikroer, dvs. dem der fylder 8 i 1996 (skal starte i 2. klasse efter sommerferien).

Lederforløb:
Jette og jeg startede i august, derefter fik vi hurtig assistance af Birgit. I november begyndte Per at hjælpe os. I januar valgte Jette at stoppe som mikro-assistent. Nu er Per assistent hos os, i det omfang det er muligt for ham, at forene det med hans undervisning hos Beredskabsforbundet. Birgit rejser til Australien i april.
Sanne (Emil’s mor) har meldt sig som assistent hos os. Velkommen til hende.
Så pr. d.d. er vi Sanne, Per og Jill.

Jill Sørensen
Mikroleder

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar