Beretning 1996 – juniorleder

Vi har kun været 13 juniorer siden oprykningen. Vi synes, det er for få – 10 flere ville være optimalt.

Vi har pr. 1. januar sagt farvel til Peter, som nu er tropsleder. Vi andre ledere i juniorgrenen er kede af at skulle af med Peter, men heldigvis bliver han jo i gruppen!

Vi lagde ud med en 30 km tur i april måned, den udgik fra Torp – og vi klarede de 30 km på 6« time inkl. pauser. En dejlig tur i frisk vind, lidt køligt men solskinsvejr. Flot klaret af juniorerne.

Vi var som minierne også med på Sct. Georgs gildernes årlige MUS-løb i begyndelsen af maj. Derefter havde vi vores egen Juniordivisionsturnering i slutningen af maj, hvor vi vandt for andet år i træk. Så de nuværende juniorer har noget at leve op til om få måneder!

I hele uge 26 var vi med blandt de ca. 130 juniorspejdere, der indtog Endelave for at indvie de lokale blå spejderes nye lejrplads derovre. Vi havde en pragtfuld uge med sol fra morgen til aften. Selve lejren blev rigtig flot dækket af Horsens Folkeblad.

I august måtte vi så på oprykningsturen af med 10 af de “gamle” juniorer, vi fik kun 3 nye i stedet og det er ikke lykkedes os at få flere.

I september var vi med på divisionens træf for alle spejdere i hele divisionen på Kulsø i en weekend med forskellige aktiviteter. En meget våd oplevelse.

Og endelig havde vi vores egen lille julehyggetur til Tudsdam i december.

Vores normale møder handler meget om reb og rafter, bål, kort og kompas, “Klar dig selv” og førstehjælp. Men vi har også en del specialmøder i løbet af et år, som fx.: Tur på stjerneobservatoriet, Politistationen, i svømmehallen og en tur på brandstationen.

Fremtidsplanerne på kort sigt ser således ud:

I april tager vi på en telttur til Sletten i en weekend.

Vi har vores store ambitiøse projekt “Danmarks Største Natløb” den 13. april – En kampagne DDS kører for at nå ud til flere 5.-6.-7. klasses elever for at give dem muligheden for at få en spejderoplevelse.

Og så tager vi på sommerlejr til Moselund med Mikro og Minierne.

Ellen Bernth
Juniorleder

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar